Meetings, Conference, teambuilding?

Fandt du ikke, hvad du kiggede efter?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 75 28 92 11
eller sende en mail til kristoffer.vig@nymindegabkro.dk

Hilsen
Kristoffer Vig - Kursus & konference ansvarlig

FREE WIFI

Unlimited access too our conference wifi

Teambuilding

Cooking school, canoe trip, quiz, we got lots of different teambuilding possibilities - don't hesitate to ask

Out of the box equipment

Our AV equipment is so easy to use. You can 100% on your conference

Lunch

We now that your schedule can be tight . therefore we can serve you lunch, within 30 minuts

tailored

we are listen! We will tailormade your conference to fit your needs 

Lyst og venligt

Certificeret med 4 stjernet konference faciliteter 

Konference på Nymindegab Kro

Kursus på Nymindegab Kro

På Nymindegab Kro sætter vi den perfekte ramme for et godt og lærerigt kursus i hyggelige omgivelser. Uanset om du leder efter lokaler til et mindre kursus, et heldagskursus eller om du søger en ekstraordinær kursusoplevelse, kan vi sørge for det hele.

Vi har mødelokaler med plads til op til 150 mennesker, og alle mødelokalerne er udstyret med alt de nødvendige tekniske udstyr til præsentationer og lignende.

Afhold det kursus, du ønsker

Gennem årene har vi afholdt adskillige kurser på Nymindegab Kro. Derigennem har vi lært, at intet arrangement eller kursus har de samme behov. Derfor er vi meget fleksible, når det kommer til afholdelse af kurser.

Søger du blot et sted med moderne kursuslokaler til en times varighed, eller skal det være et mere omfattende arrangement med overnatning og spisning også? Vi går den ekstra meter for at få arrangementet til at passe perfekt til dine behov. Du kan helt selv skræddersy dit kursus med hensyn til blandt andet spisning, service, overnatning og meget mere.

Anderledes kursusoplevelse

Normalt er et kursus måske ikke det, der får din puls helt op at slå. Det vil vi gerne give dig muligheden for at ændre på. Det er nemlig muligt at kombinere en lang kursusdag med en tur i vores topmoderne kokkeskole. Som afbræk fra tal, statistikker, planlægning og strategi fungerer vores kokkeskole perfekt. I den nyligt etablerede kokkeskole er der plads til at udskifte arbejdssnakken med hyggelige stunder med kollegerne i samarbejde med vores dygtige kokke.

Kursus og kokkeskole på Nymindegab Kro

Typisk tænker man stilrent konferencelokale med let mad og drikke samt en masse arbejdsrelateret snak, når man hører ordet ‘kursus’. Selvom et kursus både kan være fagligt givende og afholdes i en hyggelig stemning, kan det godt blive trættende at sidde til et kursus eller møde i længere tid af gangen.

Kender du til dette?
Så vil muligheden for at kombinere et kursus med en tur på vores kokkeskole måske være tiltalende. På Nymindegab Kro har vi et topmoderne køkken, som vi anvender til at afholde kokkeskoler. Kommer kurset til at strække sig over en hel eller flere dage, er en tur i vores kokkeskole et oplagt afbræk, hvor der i stedet for tal, strategi og undervisning er plads til hygge og afslapning i kollegernes selskab.